Kako to počnemo

a

Postopek

Bela Supernova ruši ustaljene tradicije v odnosih med kupci in ponudniki storitev ter jih spreminja v partnerstva z visoko stopnjo sodelovanja strank. Bela Supernova se vključuje v strateški poslovni razvoj strank, ki sodeluje pri ocenjevanju tveganj in priložnosti novih poslovnih idej in podjetij. Na ta način lahko takoj predlagamo in ponudimo rešitve za nove poslovne izzive.

Ohranjamo visoko raven zaupanja, zato lahko nekatere formalnosti izpustimo in kot ekipa zagotovimo minimalni čas izvedbe.

Ta model delovanja omogoča našim strankam, da pridobijo konkurenčno prednost in ohranijo vodilni položaj v svoji panogi.

Ekipa

Zbrali smo ekipo IT-strokovnjakov, ki radi in znajo reševati kreativne naloge visoke zahtevnosti. Zdaj podjetje zaposluje približno 250 ljudi, med katerimi je večina diplomantov najboljših univerz v državi. Podjetje je razdeljeno na proizvodno in profesionalno infrastrukturo. Področja razvoja programske opreme ločuje industrijski sektor strank. Profesionalna infrastruktura tesno sodeluje s projektnimi skupinami in zagotavlja razvoj celotnega podjetja.

a
a

Naša načela

1. Smo poslovni partner
2. Gledamo v prihodnost
3. Radovedni smo
4. Skrbimo (drug za drugega, za delo, za svoje stranke)
5. Smo realni, pragmatični in držimo roke
6. Zanašamo se na svoje znanje in izkušnje, vendar prihranimo nekaj prostora za inovacije in eksperimentiranje

 

Pri svojem delu izhajamo iz predpostavke, da bi moral informacijski sistem v celoti izpolnjevati naročnikove zahteve in ne sme ovirati njegovega razvoja.